Clive Downing - Multihåndværker

Clive Downing er uddannet bygningskonstruktør og bygningsingeniør, og har mere end 35 års erfaring fra England og Danmark med nybyg og renovering af ejendomme.

Clive er født og opvokset i England. Hans far ejede en stor entreprenør- og tømrervirksomhed, og allerede i en tidlig alder vidste Clive, at han ville bruge sin hænder og være håndværker.
Først blev han dog uddannet bygningskonstruktør og bygningsingeniør, og arbejdede i en årrække som projektmanager over det meste af verden for et internationalt firma.
I 2003 startede han virksomheden Sir Clive, hvor han tilbyder at løse en bred palette af håndværkeropgaver og rådgivning.

Multihåndværker
Betegnelsen multihåndværker har Clive fundet på. Da han kom til Danmark oplevede han, hvordan et bygge- eller renoveringsprojekt ofte tog lang tid at færdiggøre, da maleren ventede på mureren, og mureren ventede på tømreren osv.
Clive har bred erfaring inden for flere forskellige håndværkerfag, og kan løse stort set alle dele af en opgave eller et projekt. Derfor er han multihåndværker.

Clive påtager sig gerne mange forskellige opgaver, men kun de opgaver han ved, han kan løse professionelt og tilfredsstillende - både for kunden og for ham selv.
Sir Clive  | Tlf.: 20 72 92 11 | clivedowning@hotmail.com